Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).
Surunauha ry suosittelee kasvomaskin käyttöä ryhmissä ja tilaisuuksissa.

Miesten saunailta 9.12. läheisen itsemurhan kokeneille miehille

Osallistu itse, tai vinkkaa sukulaiselle, ystävälle, puolisolle. ”Kun soivat kiukaan mustat urut…”

Miesten vuoro 9.12. Tampereella

AIKA: Sunnuntai 9.12.2018 klo 17 alkaen (tilat käytössämme klo 22 asti)
PAIKKA: Varalan hirsisauna / takkahuone Pyhäjärven rannassa, Varalankatu 36, 33240 Tampere

Surunauha ry järjestää Tampereella ”miesten vuoron”, vapaamuotoisen saunaillan miehille, jotka ovat menettäneet läheisen itsemurhan kautta. Mukaan voi tulla kauempaakin. Ohjelmassa mm. saunomista, vapaamuotoista yhdessäoloa ja makkaranpaistoa. Mukana Surunauhan koulutetut vertaistukijat Erkki ja Juha sekä Surunauhan työntekijä Teppo Kupias. Ilta on osallistujille maksuton, eikä se edellytä Surunauhan jäsenyyttä. Tarjoamme purtavaa, virvokkeita ja vertaistukea. Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet, riippumatta siitä, milloin läheisesi on kuollut tai kenet olet menettänyt. Saunalla voi jakaa ajatuksia muiden saman kokeneiden kanssa, tai mukaan voi tulla vain saunomaankin.

Ilmoittautuminen sähköisesti: https://surunauha.net/miehet2018

Lämpimästi tervetuloa!