Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).
Surunauha ry suosittelee kasvomaskin käyttöä ryhmissä ja tilaisuuksissa.

Käsittele suruasi terapeuttisen kirjoittamisen keinoin -työpaja, Helsinki

Työpaja itsemurhan kautta läheisensä menettäneille
Käsittele suruasi terapeuttisen kirjoittamisen keinoin / Helsinki 15.12.

AIKA: Lauantai 15.12.2018 klo 10.30-15.30
PAIKKA: Richardinkadun kirjasto, Helsinki
Ilmoittautuminen

Läheisen itsemurha on koko elämää ravisuttava asia, joka usein rajaa ajan ennen ja jälkeen. Suruprosessi on jokaisella omanlainen ja ainutlaatuinen, eikä ole yhtä oikeaa tai väärää tapaa surra. Monelle joulu on haikeaa ja raskasta aikaa, ja tämä työpaja tuo mahdollisuuden vertaistukeen ja rauhoittumiseen kiireidenkin keskellä.

Tule purkamaan ajatuksiasi ja tunteitasi kirjoittamalla turvallisessa ryhmässä. Käytämme terapeuttisen kirjoittamisen menetelmiä. Mukaasi et tarvitse mitään erityistä, tuo vain itsesi paikalle sellaisena kuin juuri sinä hetkenä olet. Tilaisuus on luottamuksellinen eli sen sisältöä, keskusteluja tai osallistujien nimiä ei jaeta ulkopuolelle. Työpajan pitää terapeuttiseen kirjoittamiseen erikoistunut ohjaaja Maarit Leino. Järjestimme Lahdessa marraskuussa vastaavanlaisen työpajan ja tämä on sisällöltään hiukan erilainen, joten jos paikkoja jää, mukaan voi tulla uudestaankin.

Mukaan mahtuu kaksitoista osallistujaa. Työpajan järjestää Surunauha ry ja päivä on osallistujille ilmainen. Tarjoamme paikanpäällä kahvit, lounas omakustanteisesti. Mukaan voi tulla eri puolilta Suomea, jokainen vastaa itse matkakuluistaan. Lämpimästi tervetuloa!
ILMOITTAUTUMINEN
ESITE