Jos haluaisit puhua jonkun kanssa juuri nyt, voit soittaa arkisin klo 9–15 numeroihin 📞044 751 9916 (Teppo)
tai 📞044 977 9428 (Liisa), tai ympärivuorokautiseen MIELI ry:n kriisipuhelimeen 09 2525 0111.

Torniossa tilaisuus to 15.11.

Tukea itsemurhan tehneiden läheisille -tilaisuus Torniossa

Torstai 15.11.2018 klo 18-20
Meän Talo, Vapaudenkatu 19, Tornio
Ilmoittautuminen

MIELI-KEHO-HENGITYS ITSESÄÄTELYN TUKENA
Ihminen reagoi elämän tapahtumiin kokonaisvaltaisesti. Stressaavat tapahtumat tuntuvat ajatuksissa, tunteissa ja tallentuvat myös kehoon erilaisina tuntemuksina ja toimintahäiriöinä. Illan työpajassa tutustumme mieli – keho – hengitys kokonaisuuteen. Tutustumme helppoihin kehollisiin ja hengitysharjoitteisiin sekä mielikuvien käyttöön itsesäätelyn avuksi. Harjoitteet ovat käyttökelpoisia stressin purkuun ja itsensä rauhoittamiseen. Lopuksi yhteistä keskustelua sekä kokemusten jakoa.

Surunauha ry:n tilaisuus on tarkoitettu läheisen itsemurhan kokeneille. Ohjaajana toimii työnohjaaja, toimintaterapeutti Minna Koivula. Lisätietoa hänestä ja menetelmistä: www.ilosta.fi. Mukana illassa myös Surunauhan vertaistukija Minttu.

Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet ja riippumatta siitä, koska olet läheisesi menettänyt. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin. Tilaisuuteen voi tulla myös kauempana asuvat. Tarjoamme kahvit ja pientä purtavaa. Iltaan on vapaa pääsy.

Ilmoittaudu mukaan: https://fi.surveymonkey.com/r/Tornio2018