Jos haluaisit puhua jonkun kanssa juuri nyt, voit soittaa arkisin klo 9–15 numeroihin 📞044 751 9916 (Teppo)
tai 📞044 977 9428 (Liisa), tai ympärivuorokautiseen MIELI ry:n kriisipuhelimeen 09 2525 0111.

Luento ja syyskokous Turussa 23.11.

Luento ja syyskokous Turussa

 

Aika: pe 23.11.2018 klo 16-18

Paikka: Turun kriisikeskus, Maariankatu 6 B, 4. krs, Turku

Ilmoittaudu 18.11. mennessä: www.surunauha.net/syyskokous

 

Läheisen lopullinen päätös, itsemurha, herättää tavallisesti lukuisia kysymyksiä: Miksi näin tapahtui? Miksi hän ei kertonut aikeistaan? Miksei hän pyytänyt apua? Näihin kysymyksiin meillä ei ole yksiselitteisiä vastauksia, mutta aihepiirin parissa pitkään työskennellyt Harri Sihvola avaa joitakin lohdullisiksikin koettuja näkökulmia siihen, millä tavalla itsemurhaa suunnitteleva ajattelee. Hän avaa myös hiukan itsemurhien nykytilannetta Suomessa ja kertoo uuden Itsemurhien ehkäisy-keskuksen toiminnasta. Paikalla on Surunauhan vertaistukijoita, joilla on omakohtainen menetys.

 

Luento on tarkoitettu jäsenille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Luennon jälkeen voi osallistua myös Surunauha ry:n jäsenkokoukseen. Jäsenkokouksia pidetään kahdesti vuodessa ja niissä on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan tai halutessaan voi tulla vain seuraamaankin.
Olet lämpimästi tervetullut, kauempaakin.

Esite ladattavissa tästä.