Jos haluaisit puhua jonkun kanssa juuri nyt, voit soittaa arkisin klo 9–15 numeroihin 📞044 751 9916 (Teppo)
tai 📞044 977 9428 (Liisa), tai ympärivuorokautiseen MIELI ry:n kriisipuhelimeen 09 2525 0111.

Vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille Haapajärvellä

Haapajärvellä aloittaa vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille, kun osallistujia on riittävästi. Ilmoittaudu ryhmästä kiinnostuneeksi suoraan ohjaajille sähköpostilla: surunauha.haapajarvi@gmail.com. Ohjaajina toimivat Surunauhan koulutetut vertaistukijat.

Ryhmiimme ovat lämpimästi tervetulleita kaikki itsemurhan kautta läheisensä menettäneet. Osallistuminen ei edellytä Surunauhan jäsenyyttä. Ryhmään voi osallistua, vaikkei asuisi saman kaupungin tai kunnan alueella. Kaikki lähiseuduillakin asuvat ovat lämpimästi tervetulleita.
Ryhmämme toimivat vapaaehtoisen vertaistuen periaatteella ja osallistuminen on maksutonta.

Ryhmässä on mahdollista puhua vaikeistakin asioista avoimesti ja salailematta. Vertaistuen ei ole tarkoitus korvata ammattimaista psykoterapiaa tai kriisitukea. Nämä tukimuodot voivat kulkea toistensa rinnalla. Vertaistukijamme ovat itsekin läheisensä itsemurhalle menettäneitä.