Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).
Surunauha ry suosittelee kasvomaskin käyttöä ryhmissä ja tilaisuuksissa.

Turussa 18.10.2018 tilaisuus sisaruksen menettäneille

Valoa syksyyn – sisaruksen menettäneiden ilta

To 18.10.2018  klo 17.30–19.30, Turun kriisikeskus, Maariankatu 6 b, 4 krs. Turku

Turun kriisikeskus ja Surunauha ry järjestävät yhteisen hetken, jossa etsitään voimavaroja omaan elämään suuren menetyksen jälkeen. Pohdimme yhdessä, miten sisaruksen suru on erityinen, ja miten jatkaa tästä eteenpäin.

Tilaisuus on tarkoitettu sisaruksen menettäneille. Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet, ja riippumatta siitä, koska sisaruksesi on kuollut. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin.

Tilaisuudessa ovat mukana Turun kriisikeskuksen työntekijä Ulla Hohkuri, Surunauhan työntekijä Teppo Kupias sekä vertaistukija Silja. Vertaistukijalla on omakohtainen kokemus sisaruksen menettämisestä itsemurhan kautta ja hän kertoo myös omista kokemuksistaan ja selviytymiskeinoistaan. Työntekijät kertovat kriisikeskuksen Feeniks-työn ja Surunauhan toiminnasta. Lisäksi kuulet tulevista koulutuksista, joten mukaan kannattaa tulla myös, jos olisi jatkossa mahdollisesti kiinnostunut itse toimimaan vertaistukijana.

Siljan tarina löytyy osoitteesta: www.mielenterveysseura.fi/fi/tarinat/

Iltaan on vapaa pääsy, ilman ilmoittautumista. Lisätietoja tilaisuudesta antaa kriisityöntekijä Leena Salonen 050 3607734 tai leena.salonen@turunkriisikeskus.fi

Lämpimästi tervetuloa!