Surunauhan vertaistukipuhelin ja keskustelualue palvelevat koko kesän.

Keskustelualue on avoin kaikille läheisensä itsemurhalle menettäneille ympäri vuoden 24 tuntia vuorokaudessa. Voit keskustella nimimerkillä vertaistuellisessa seurassa. Voit kertoa esimerkiksi siitä, mitä on tapahtunut ja milloin, mikä aiheessa erityisesti mietityttää tai askarruttaa, millaiset keinot ovat auttaneet sinua selviytymään surussa tai millaista elämä ja arki on nyt. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603, niin vertaistukijamme soittaa sinulle. Halutessasi voit kirjoittaa viestiin toiveen soittoajasta ja vertaistukijan menetystaustasta. Esimerkkiviesti: Tukipuhelu, lapsen menettänyt äiti, arki-iltaisin. Sinulle soitetaan lähipäivinä.

MIELENTERVEYSSEURAN VALTAKUNNALLINEN KRIISIPUHELIN päivystää numerossa 010 195 202 arkisin klo 9.00–07.00, viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo 15.00–07.00.

Rauhallista kesää kaikille!