Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).
Surunauha ry suosittelee kasvomaskin käyttöä ryhmissä ja tilaisuuksissa.

Vertaistuki ja muut auttavat palvelut pääsiäisen aikana

Koko pääsiäisen ajan voit löytää vertaistukea Surunauhan keskustelualueelta osoitteessa https://surunauha.net/login tai Lohtu-mobiilisovelluksessa. Lohtu on ladattavissa Android- ja Apple-älypuhelimille ja -tableteille. Voit myös toivoa vertaistukipuhelua lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603, niin vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Halutessasi voit kirjoittaa viestiin toiveen soittoajasta ja vertaistukijan menetystaustasta. Esimerkkiviesti: Tukipuhelu, lapsen menettänyt äiti, arki-iltaisin. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan palvelu on maksuton ja vertaistukipuhelin palvelee ympäri vuoden.

Muita avoinna olevia palveluita

Suomen Mielenterveysseuran ylläpitämä valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää numerossa 010 195 202 arkisin klo 9.00–07.00, viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo 15.00–07.00. Kriisipuhelimeen voi soittaa nimettömänä. Puhelimessa vastaavat kriisityön ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset ympäri Suomea.

Nuorille suunnattu Suomen Mielenterveysseuran koordinoima Sekasin-chat palvelee klo 7-24 osoitteessa www.sekasin247.fi. MLL:n Lasten ja nuorten puhelin päivystää numerossa 116 111 pääsiäisenä 30.3-2.4.2018 joka päivä klo 14-17.