Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).
Surunauha ry suosittelee kasvomaskin käyttöä ryhmissä ja tilaisuuksissa.

Tule tutkimaan menetystäsi ja traumaasi perhekonstellaation keinoin Mikkelissä.

Tule tutkimaan menetystäsi ja traumaasi perhekonstellaation keinoin Mikkelissä 5.5.2018. Perhekonstellaatio on menetelmä, jonka avulla ryhmässä tehdään näkyväksi perheen ja suvun historiaa suhteessa traumaan. Tavoitteena on avata sellaista kokemusta, jota ei ole aiemmin riittävästi sanoitettu, kuten esimerkiksi itsemurhaa. Perhekonstellaatiossa työskennellään draaman keinoin, omia tunteita kuunnellen.

Ryhmän koko on 8–12 henkeä. Työskentely on luottamuksellista. Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, joiden läheinen on tehnyt itsemurhan. Omasta menetyksestä tulisi olla kulunut aikaa vähintään kaksi vuotta. Mukaan voi ottaa kysymyksen, jota haluaa työstää, tai osallistua vain toisten työskentelyihin. Vaikka läsnä on suuria tunteita, työskentely on koettu turvalliseksi ja eheyttäväksi.

Ohjaajana toimii perhepsykoterapeutti Raija Rantola, joka on opiskellut perhekonstellaation ohjaamista. Ilmoittautumiset Surunauhalle puh. 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net tai Raija Rantolalle info@debaatti.fi. Päivän järjestää Surunauha ry ja se on osallistujille maksuton.

Lämpimästi tervetuloa!
Linkki esitteeseen: Laheisten_ilta_Mikkeli_050518