Jos haluaisit puhua jonkun kanssa juuri nyt, voit soittaa arkisin klo 9–15 numeroihin 📞044 751 9916 (Teppo)
tai 📞044 977 9428 (Liisa), tai ympärivuorokautiseen MIELI ry:n kriisipuhelimeen 09 2525 0111.

Tule tutkimaan menetystäsi ja traumaasi perhekonstellaation keinoin Mikkelissä.

Tule tutkimaan menetystäsi ja traumaasi perhekonstellaation keinoin Mikkelissä 5.5.2018. Perhekonstellaatio on menetelmä, jonka avulla ryhmässä tehdään näkyväksi perheen ja suvun historiaa suhteessa traumaan. Tavoitteena on avata sellaista kokemusta, jota ei ole aiemmin riittävästi sanoitettu, kuten esimerkiksi itsemurhaa. Perhekonstellaatiossa työskennellään draaman keinoin, omia tunteita kuunnellen.

Ryhmän koko on 8–12 henkeä. Työskentely on luottamuksellista. Ryhmä on tarkoitettu henkilöille, joiden läheinen on tehnyt itsemurhan. Omasta menetyksestä tulisi olla kulunut aikaa vähintään kaksi vuotta. Mukaan voi ottaa kysymyksen, jota haluaa työstää, tai osallistua vain toisten työskentelyihin. Vaikka läsnä on suuria tunteita, työskentely on koettu turvalliseksi ja eheyttäväksi.

Ohjaajana toimii perhepsykoterapeutti Raija Rantola, joka on opiskellut perhekonstellaation ohjaamista. Ilmoittautumiset Surunauhalle puh. 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net tai Raija Rantolalle info@debaatti.fi. Päivän järjestää Surunauha ry ja se on osallistujille maksuton.

Lämpimästi tervetuloa!
Linkki esitteeseen: Laheisten_ilta_Mikkeli_050518