Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).
Surunauha ry suosittelee kasvomaskin käyttöä ryhmissä ja tilaisuuksissa.

Kutsu kevätkokoukseen ja jäseniltaan 28.4.2018

Tule virkistymään, vaikuttamaan ja tapaamaan muita vertaisia

Kutsu jäsenille

Surunauha järjestää lauantaina 28.4.2018 klo 16-20 jäsenilleen yhteisen illan kevätkokouksen yhteydessä. Tilaisuus pidetään Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan tiloissa, Bulevardi 16 B, 00120 Helsinki. Ilta aloitetaan jäsenkokouksella klo 16, jonka jälkeen iltaa jatketaan muun ohjelman parissa. Ilmoittautumiset 20.4. mennessä toimistolle p. 040 545 8954 / toimisto@surunauha.net.

Mitä tunteet kertovat menetyksestä ja surusta

Itsemurha herättää jäljelle jääneissä monenlaisia reaktioita ja tunteita. Ei ole yhtä oikeaa tapaa surra, eikä tiettyä kaavaa, jota suru noudattaa. Surressaan ihmiset käyttävät monenlaisia työstämistapoja. Erilaisten tunteiden ja reaktioiden tunnistaminen, käsitteleminen ja hyväksyminen auttavat surun keskellä eteenpäin.

Kevään jäsenillassa pohditaan tunteiden moninaista kirjoa menetyksen jälkeen. Musiikkiesitys ja vertaistukijan kokemuspuheenvuoro virittelevät teemaan. Illan aikana on mahdollisuus tutustua Surunauhan vertaistukijoihin, jäseniin, hallitukseen ja työntekijöihin. Tilaisuuteen voi osallistua riippumatta siitä, milloin läheisensä on menettänyt. Mukaan saa tulla vain levähtämään ja kuuntelemaan. Tarjolla kahvia, teetä ja iltapalaa sekä leppoisaa yhdessäoloa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Jäsenkokouksen esityslista:

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjantarkastajien sekä tarvittaessa ääntenlaskijoiden valinta
3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
5. Vuoden 2017 toimintakertomuksen esittäminen
6. Vuoden 2017 tilinpäätöksen ja tilintarkastajan lausunnon esittäminen
7. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
8. Muut mahdolliset asiat
9. Kokouksen päättäminen

Lämpimästi tervetuloa!
Surunauhan hallitus