Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).
Surunauha ry suosittelee kasvomaskin käyttöä ryhmissä ja tilaisuuksissa.

Itsemurha ja läheiset -ilta Virroilla 6.2.

Läheisen menetys itsemurhan kautta
Tilaisuus Virroilla 6.2.2018

Aika: ti 6.2.2018 klo 18
Paikka: Seurakuntatalon alasali, Rantatie 9, Virrat
Kenelle: Läheisensä itsemurhan kautta menettäneille ja muille aiheesta kiinnostuneille
Järjestäjät: Virtain seurakunta, Virtain Mielenterveysyhdistys ja Surunauha ry – vertaistukea itsemurhan tehneiden läheisille

Järjestämme illan läheisen itsemurhan kokeneille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Iltaa emännöi seurakunnan diakoniatyöntekijä Sirpa Ahola ja Surunauhasta on mukana työntekijä Viivi Suihkonen sekä vertaistukija ja kouluttaja Mari Vallemaa.

Ohjelmassa mm. tietoa itsemurhasta ja sen vaikutuksista omaisiin ja muihin läheisiin, vertaistuen esittelyä, omakohtaisia kokemuksia ja keskustelua sekä runoja. Lisäksi kerromme tulevista vertaistukijan koulutuksista Surunauhassa.

Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet ja riippumatta siitä, koska olet läheisesi menettänyt. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin. Tilaisuus on tarkoitettu virtolaisten lisäksi myös kauempaa tuleville. Tarjoamme kahvit ja pientä purtavaa. Iltaan on vapaa pääsy.

Lämpimästi tervetuloa!

Lataa tästä tiedote. Viestiä saa oikein mielellään jakaa!