Surunauhan ryhmät ja tilaisuudet jatkuvat 15.8. alkaen. Lisäksi tukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

”Pimeästä valoon” tapahtuma Lahdessa la 18.11.

Tervetuloa Lahden Ristinkirkkoon lauantaina 18.11.17 klo 16!
Ristinkirkossa sytytetään valo pimeään  runojen, rukousten ja musiikin voimin. ” Pimeästä valoon ” tapahtuma järjestetään vuoden pimeimpään aikaan 18.11. klo 16 alkaen.
PIMEÄSTÄ VALOON tapahtumassa  Mikael Saari, Miikka Kallion bändi, Filianna kuoro, Lahden Mieskuoron Reilu Tusina ja Tuomaskuoro esittävät lauluja surusta ja epätoivosta valoon ja toivoon. Laulujen väleissä kuullaan luopumiseen ja kuolemaan liittyviä ajatuksia runoina ja rukouksina.

Tapahtuman yhteydessä voi jättää esirukouspyyntöjä,  ja laulujen jälkeen on mahdollisuus tutustua eri järjestöjen toimintaan sekä keskustella järjestöjen edustajien kanssa.  Ilta päättyy yhteiseen iltapalaan.
Tapahtumassa muistetaan sekä mielenterveysongelmista kärsiviä että eri tavoin kuolleita läheisiämme; äkillisesti menehtyneitä, sairauden murtamia, itsemurhan, päihteiden, huumeiden ja rikosten kautta kuolleita, lapsia, puolisoja, sisaruksia ja vanhempia sekä ystäviä.

Jokaisen oma suru on suurin suru!

YHTEISTYÖSSÄ:
Päijät-Hämeen Mielenterveystyön tuki  – Miete ry
Päijät-Hämeen Klubitalot ry
EHYT ry Lahden Elokolo
Lahden seudun kriisikeskus (Päijät-Hämeen mielenterveysseura)
Kiusaamisasioiden Tuki- ja neuvontakeskus Valopilkku
Päijät-Hämeen mielenterveysomaiset FinFami ry
Lahden seurakuntayhtymä:

  • Keski-Lahden seurakunta
  • Mielenterveys – ja Päihdetyö