Jos haluaisit puhua jonkun kanssa juuri nyt, voit soittaa arkisin klo 9–15 numeroihin 📞044 751 9916 (Teppo)
tai 📞044 977 9428 (Liisa), tai ympärivuorokautiseen MIELI ry:n kriisipuhelimeen 09 2525 0111.

Koulutamme uusia ryhmänohjaajia ja puhelintukihenkilöitä

Järjestämme uusien ryhmänohjaajien koulutuksen 17.-18.3. ja 19.-20.5.2018 Helsingissä. Voit hakea koulutukseemme, jos menetyksestäsi on kulunut aikaa vähintään vuosi ja olet valmis tukemaan muita kuunnellen ja vierellä kulkien. Toivomme hakijoita eri puolilta Suomea. Erityisesti tällä hetkellä tarvitsemme ohjaajia Jyväskylään, Tampereelle, Ouluun, Turkuun ja Kuopioon. Lue lisää ja hae mukaan koulutukseen tästä.

Järjestämme uuden puhelintuen koulutuksen 17.2.2018 Oulussa. Koulutus on neljän surujärjestön yhteinen koulutus. Voit hakea koulutukseemme, jos menetyksestäsi on kulunut aikaa vähintään vuosi ja olet valmis tukemaan muita kuunnellen ja vierellä kulkien. Toivomme hakijoita eri puolilta Suomea ja erityisesti Pohjois-Suomesta, jossa koulutus tällä kertaa järjestetään. Myös lisää miehiä tarvitaan mukaan toimintaan! Lue lisää ja ilmoittaudu koulutukseen tästä.