Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).
Surunauha ry suosittelee kasvomaskin käyttöä ryhmissä ja tilaisuuksissa.

Taidehetki läheisille Lahdessa 24.10.

Surunauha ry järjestää taidehetken läheisensä itsemurhan kautta menettäneille tiistaina 24.10.2017 klo 17.30-19.30 osoitteessa Mariankatu 16 B, kokoustila Foibe, alakerta. Ilta järjestetään yhteistyönä Lahden ja Kouvolan vertaistukiryhmien kanssa. Järjestämme Kouvolasta kimppakyydin Lahteen. Myös muualla asuvat ovat lämpimästi tervetulleita.

Taidehetki tarjoaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä rentoutumisen, hiljentymisen ja luovan työskentelyn kautta kuuntelemaan ja kohtaamaan omia sisäisiä tuntemuksiasi. Työskentelymme lähtökohtana on kysymys: Mitä minulle kuuluu – juuri nyt? Vertaistuen kannattelemana ja kokemuksellisen toiminnan kautta voit saada uutta näkökulmaa ja löytää uusia tapoja työstää suruasi.

Tule rohkeasti mukaan, sellaisena kuin olet. Osallistumisesi ei edellytä sinulta mitään erityistaitoja. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Työpajan ohjaa ryhmätaideterapeutti Mari Vallemaa. Työpaja on osallistujille maksuton, kuluista vastaavat Surunauha ry ja Edrington Finland.

Ilmoittautuminen päättyy 22.10. tai kun ryhmä on täysi. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta: https://fi.surveymonkey.com/r/taidehetki2017 tai soita toimistolle, p. 040 545 8954.

Tiedotteen voi lukea tai tulostaa tästä: Taidehetki 24.10.2017 Lahti