Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle arkisin 9–15 numeroon 0447519916.

Nuorten aikuisten ryhmä aloittaa 5.9. Helsingissä

Helsingissä aloittaa vertaistukiryhmä itsemurhan kautta läheisensä menettäneille. RYHMÄSSÄ ON VIELÄ PARI PAIKKAA VAPAANA. HAE MUKAAN PIAN! Ryhmä on tarkoitettu nuorille / nuorille aikuisille (täysi-ikäisille). Ryhmässä on mahdollista jakaa tuntemuksia ja ajatuksia muiden saman kokeneiden kesken luottamuksellisessa, vertaistuellisessa seurassa. Ohjaajina ryhmässä toimivat Surunauhan koulutetut vertaistukijat Anni Nora, Laura Halme ja Satu Yrjänheikki. Ryhmä aloittaa syyskuussa 5.9. ja tapaamiset pidetään parillisina viikkoina, tiistaisin klo 17.15-19.15 Länsi-Pasilassa. Tapaamiset jatkuvat vuoden vaihteen jälkeen, yhteensä tapaamiskertoja on kymmenen. Ryhmä on muodoltaan suljettu ja siihen voi ilmoittautua sähköisellä lomakkeella täällä. Voit myös soittaa suoraan toimistolle arkisin 9-15, puh. 040 545 8954.