Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle arkisin 9–15 numeroon 0447519916.

Itsemurhien ehkäisypäivän tapahtuma Savonlinnassa 8.9.2017

Savonlinnassa vietetään maailman itsemurhien ehkäisypäivää 8.9.2017. Kriisikeskukselta (Olavinkatu 40A) lähtee klo 13.00 kävelykulkue kiertäen kaupungilla. Kriisikeskuksella alkaa klo 14.00 tilaisuus, jossa on musiikkia, puheenvuorot itsemurhan kautta läheisensä menettäneiltä ja mukana olevien toimitahojen palveluiden esittelyä. Kahvitarjoilu. Tapahtuman järjestää Savonlinnan seudun Mielenterveysseura ry yhteistyössä Surunauha ry:n, Linnaklubin, Savonlinnan seurakunnan ja Sosterin psykiatrian akuuttityöryhmän kanssa. Tilaisuus on kaikille avoin! Tervetuloa! Lue lisää tapahtuman tiedotteesta täältä.

Maailman itsemurhien ehkäisypäivää vietetään kansainvälisesti 10.9. Tapahtuman taustaan voi perehtyä IASP:n kansainvälisellä sivustolla.

Muiden paikkakuntiemme tiedot: Tänä vuonna emme järjestä erillistä avointa tapahtumaa Helsingissä, vaan keskitämme resurssit ammattilaisten, nuorten kanssa toimivien kouluttamiseen seminaarin muodossa. Kemissä järjestämme 10.9. tilaisuuden, josta tiedotamme lähiaikoina.