Surunauhan ryhmät ja tilaisuudet jatkuvat 15.8. alkaen. Etätukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15). Toimisto on suljettuna lomien vuoksi 20.–24.7.

Kesäajan tukea

Surunauhan toimisto on suljettu 23.6.-23.7.2017. Jos tarvitset tuona aikana teknistä tukea keskustelualueella tai Lohtu-sovelluksen kanssa, lähetä sähköpostia tekniselle tuellemme Tepolle: vertaistuki(a)surunauha.net. Teppo vastaa viesteihin lähes päivittäin.

Vertaistukipuhelimemme itsemurhan kautta läheisensä menettäneille palvelee normaalisti vuoden jokaisena päivänä. Lähetä tekstiviesti numeroon 045 130 8603, niin vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä.

Verkkokeskustelumme on myös toiminnassa kesällä ja 24/7. Vertaistuelliseen keskusteluun pääset täältä: https://surunauha.net/forums/
tai Lohtu-sovelluksen lataamalla ja keskusteluun mukaan kirjautumalla.

Ryhmämme ovat kesätauolla ja jatkavat elo- ja syyskuussa. Ryhmien tiedot päivitämme tänne ryhmä-sivulle.

Kriisitilanteissa voit olla yhteydessä Mielenterveysseuran kriisipuhelimeen, puh. 010 195 202.

Hyvää kesää kaikille!