Huomenna keskiviikkona 7.6. Lahdessa kokoontuu vertaistukiryhmä läheisensä itsemurhalle menettäneille klo 18-20 kokoustila Foibessa, Mariankatu 16 B, alakerrassa. Ryhmässä on mahdollista jakaa tuntemuksia ja ajatuksia muiden saman kokeneiden kesken luottamuksellisessa, vertaistuellisessa seurassa.
 
Ryhmä on muodoltaan avoin eli paikalle voi tulla erikseen ilmoittamatta. Avoimeen ryhmään voi osallistua anonyymisti ja vaikka vain kerrankin, jos siltä tuntuu. Ryhmään voi osallistua, vaikkei asuisi saman kaupungin tai kunnan alueella. Kaikki lähiseuduillakin asuvat ovat lämpimästi tervetulleita.
 
Ohjaajina ryhmässä toimivat Surunauhan koulutetut vertaistukijat Päivi Nykänen, Ritva Pääsinniemi ja Mona Sinyan. Lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse: surunauha.lahti(a)gmail.com. Osallistuminen ei edellytä Surunauhan jäsenyyttä.