040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Surunauhan uudistunut keskustelualue on nyt avattu. Tervetuloa keskustelemaan! Keskustelualueen ilme ja toiminnallisuus on päivittynyt käyttäjien toiveiden mukaisesti. Keskustelualueelle on myös lisätty uusia osioita. Linkki keskustelualueelle: https://surunauha.net/login/
Uusi keskustelualue toimii jo hyvin tietokoneella tai kännykän/tabletin nettiselaimella – mutta ei vielä Lohtu-mobiilisovelluksen kautta. Lohtu-sovellus päivittyy noin viikon kuluessa.
HUOM! Aiemmin rekisteröityneet käyttäjät joutuvat uusimaan salasanansa. Se onnistuu kirjautumalla ensin vanhalla salasanalla ja klikkaamalla sitten ”Salasana hukassa?” -linkkiä. Syötä seuraavaksi sähköpostiosoitteesi, ja klikkaa saamassasi sähköpostissa olevaa alempaa ”aseta uusi salasana seuraavassa osoitteessa”-linkkiä (tarkista roskaposti-kansio, jos sähköposti ei ole saapunut). Tarvittaessa voit olla yhteydessä toimistoon sähköpostitse toimisto@surunauha.net tai puh. 0405458954.

 

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: