Surunauhan ryhmät ja tilaisuudet jatkuvat 15.8. alkaen. Lisäksi tukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Keskustelualueella huoltokatkos 18.-22.5.2017

Surunauhan keskustelualueella alkaa 18.5. huoltokatkos, joka kestää arviolta 18.-22.5.2017. Päivitämme keskustelualueen helppokäyttöisemmäksi. Päivityksessä keskustelun ulkoasu selkeytyy ja esimerkiksi yksityisviestien lähettäminen ja lukeminen helpottuu. Samalla voidaan lisätä uusia keskusteluosioita esimerkiksi menetystaustan mukaan. Päivitys on osa Lohtu-mobiilisovelluksen päivittymistä enemmän käyttäjien toiveiden mukaiseksi.

Keskustelufoorumilla nyt olevat kirjoitukset säilyvät yleisissä keskusteluissa, jotka näkyvät kaikille kirjautuneille käyttäjille, mutta yksityisviestejä ei valitettavasti saada kopioitua uudelle foorumille.

Täältä löydät muita Surunauhan vertaistukimuotoja: www.surunauha.net/vertaistuki
Voit myös olla yhteydessä toimistoomme, toimisto(a)surunauha.net / 040 545 8954.