Surunauhan ryhmät ja tilaisuudet jatkuvat 15.8. alkaen. Etätukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15). Toimisto on suljettuna lomien vuoksi 20.–24.7.

Isänsä menettäneen Nitan tarina

”Yritän itse ottaa vastoinkäymiset elämään kuuluvana asiana ja käsitellä ne ennen kuin ne kasvavat päässäni liian suuriksi”

Nita 21 v

”Isäni teki noin kahdeksan vuotta sitten itsemurhan hirttäytymällä kotonaan. Hän oli todella tärkeä minulle ja meillä oli lämmin suhde. Olin 13-vuotias kun isäni kuoli.

Isäni oli käyttänyt huumeita nuoruudesta asti. Hän kärsi riippuvuudesta paljon ja olisi tahtonut lopettaa sekä olla toisenlainen isä, mutta ei pystynyt siihen. Vanhempamme olivat eronneet ja tapasimme isää vuoroviikoin, paitsi silloin kun hän oli rötöstelyn seurauksena vankilassa. Olipa isä missä tahansa, hän soitti vähintään joka ilta kuulumiset. Isäni rajusta elämäntyylistä johtuen oli odotettavissa ettei hän eläisi kovin vanhaksi. En kuitenkaan olisi ikinä uskonut että isäni tekisi itsemurhan…

Lue koko tarina täältä.