Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle arkisin 9–15 numeroon 0447519916.

Toiminnallinen ilta läheisille Oulussa 9.5.

Järjestämme toiminnallisen illan läheisensä itsemurhan tai henkirikoksen kautta menettäneille Oulussa 9.5.2017. Illan järjestävät yhteistyössä Oulun Surunauha ry:n ja Huoma ry:n vertaisryhmät. Toiminnallisen työpajan ohjaavat ammattilaiset Liisa ja Minna. Ilta jakautuu kahteen työpajaan: Työpaja 1/Kehollinen työpaja, jossa liikutaan tietoisesti, virittäydytään tähän hetkeen ja vahvistetaan kehotietoisuutta. Mukaan voi ottaa rennon, mukavan asun. Työpaja 2/Hoitavat sanat, jossa tutustutaan runoon, haikuun ja aforismiin sekä virittäydytään luettujen sanojen äärellä ja kirjoitetaan. Tule mukaan sellaisena kuin olet, työpajat eivät vaadi aiempaa kokemusta tai osaamista.

Ilmoittautuminen 8.5.2017 mennessä: surunauha.oulu@gmail.com tai tekstiviestillä 044 796 1206. Viisitoista ensimmäistä mahtuu mukaan. Lämpimästi tervetuloa!

Aika: tiistai 9.5.2017 klo 18-20.15
Paikka: Aleksanterinkatu 9, Oulu, sisäänkäynti sisäpihan puolelta, tila: Myllynurkka