Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).
Surunauha ry suosittelee kasvomaskin käyttöä ryhmissä ja tilaisuuksissa.

Toiminnallinen ilta läheisille Oulussa 9.5.

Järjestämme toiminnallisen illan läheisensä itsemurhan tai henkirikoksen kautta menettäneille Oulussa 9.5.2017. Illan järjestävät yhteistyössä Oulun Surunauha ry:n ja Huoma ry:n vertaisryhmät. Toiminnallisen työpajan ohjaavat ammattilaiset Liisa ja Minna. Ilta jakautuu kahteen työpajaan: Työpaja 1/Kehollinen työpaja, jossa liikutaan tietoisesti, virittäydytään tähän hetkeen ja vahvistetaan kehotietoisuutta. Mukaan voi ottaa rennon, mukavan asun. Työpaja 2/Hoitavat sanat, jossa tutustutaan runoon, haikuun ja aforismiin sekä virittäydytään luettujen sanojen äärellä ja kirjoitetaan. Tule mukaan sellaisena kuin olet, työpajat eivät vaadi aiempaa kokemusta tai osaamista.

Ilmoittautuminen 8.5.2017 mennessä: surunauha.oulu@gmail.com tai tekstiviestillä 044 796 1206. Viisitoista ensimmäistä mahtuu mukaan. Lämpimästi tervetuloa!

Aika: tiistai 9.5.2017 klo 18-20.15
Paikka: Aleksanterinkatu 9, Oulu, sisäänkäynti sisäpihan puolelta, tila: Myllynurkka