Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).
Surunauha ry suosittelee kasvomaskin käyttöä ryhmissä ja tilaisuuksissa.

Läheisten ilta Turussa 16.5.

Surunauha järjestää vertaistuellisen illan tiistaina 16.5.2017 klo 17.30-19.30. Tilaisuus järjestetään Mikaelin seurakuntakodin Klubitilassa, Puutarhakatu 13, sisäpiha. Surunauha ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton vertaistukijärjestö läheisen itsemurhan kokeneille. Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet, ja riippumatta siitä, koska olet läheisesi menettänyt. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin. Illan järjestävät Surunauhan koulutetut vertaistukijat Sari ja Katri, jotka kertovat myös omista kokemuksistaan ja selviytymiskeinoistaan. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä tekstiviesti Surunauhan toimistolle numeroon 040 545 8954. Vahvistamme paikkasi paluuviestissä. Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä.

Lämpimästi tervetuloa!