Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle arkisin 9–15 numeroon 0447519916.

Läheisten ilta Turussa 10.4.2017

Voimia kevääseen – läheisensä itsemurhalle menettäneiden ilta
Ma 10.4.2017 klo 18–20, Turun kriisikeskus, Mariankatu 6 b, 4 krs. Turku

Turun kriisikeskus ja Surunauha ry järjestävät yhteisen hetken, jossa etsitään voimavaroja kevääseen ja arkeen. Pohdimme yhdessä, mistä voi löytää voimia suuren menetyksen jälkeen ja miten jatkaa tästä eteenpäin.

Tilaisuus on tarkoitettu läheisensä itsemurhan kautta menettäneille. Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet, ja riippumatta siitä, koska olet läheisesi menettänyt. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin.

Tilaisuudessa ovat mukana Turun kriisikeskuksen työntekijä Ulla Hohkuri, Surunauhan työntekijä Viivi Suihkonen sekä vertaistukijat Katri, Sari ja Satu. Vertaistukijoilla on omakohtainen kokemus läheisen menettämisestä itsemurhan kautta ja he kertovat myös omista kokemuksistaan ja selviytymiskeinoistaan. Työntekijät tutustuttavat kriisikeskuksen Feeniks-hankkeen ja Surunauhan toimintaan. Lisäksi kerromme tulevista koulutuksista, joten mukaan kannattaa tulla myös, jos olisi jatkossa mahdollisesti kiinnostunut itse toimimaan vertaistukijana.

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen lähettämällä tekstiviesti Surunauhan toimistolle numeroon 040 545 8954. Vahvistamme paikkasi paluuviestissä, mukaan mahtuu 15 ensimmäistä. Iltaan on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!