Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle arkisin 9–15 numeroon 0447519916.

Ilmoittautuminen Vesovaan avattu: tänä vuonna kaksi erillistä vertaistukiviikonloppua

Ilmoittautumiset tämän vuoden Vesova-viikonloppuihin on nyt avattu. Tänä vuonna järjestetään kaksi erillistä vertaistukiviikonloppua: Rokualla (4.-6.8.2017) ja Kiipulassa (22.-24.9.2017).

Viikonloppukurssi on tarkoitettu itsemurhan tehneiden läheisille. Mukaan voi lähteä joko yksin tai yhdessä – ystävän, puolison tai vaikka koko perheen voimin. Vertaistukiviikonloppu antaa aikaa ja tilaa puhua vaikeista asioista turvallisessa ilmapiirissä vertaisten kesken. Etsimme yhdessä voimavaroja jaksamisen ja selviytymisen tueksi.

Vertaistukiviikonloppu Vesova on ollut itsemurhan tehneiden läheisten keskuudessa erittäin pidetty, lämminhenkinen ja yhteisöllinen tapahtuma. Vesova on valtakunnallinen ja siihen voi hakea asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://surunauha.net/vertaistuki/vertaistukiviikonloppu/