Surunauhan ryhmät ja tilaisuudet jatkuvat 15.8. alkaen. Lisäksi tukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Haemme vertaisia tukihenkilökoulutukseen

Oletko menettänyt läheisesi itsemurhan kautta ja haluaisit antaa vertaistukea toisille saman kokeneille? Tarvitsemme uusia vertaisia henkilökohtaisiksi tukihenkilöiksi. Voit hakea koulutukseemme, jos menetyksestäsi on kulunut aikaa vähintään vuosi ja olet mielestäsi valmis tukemaan muita kuunnellen ja vierellä kulkien.
Tällä hetkellä tukihenkilötarvetta on erityisesti pääkaupunkiseudulla, mutta myös muilla alueilla ympäri Suomea. Naisten lisäksi myös miehiä tarvitaan mukaan!
Järjestämme tehtävään koulutuksen Helsingissä lauantaina 22.4.2017 klo 11-17. Koulutuksen tavoitteena on tarjota tietoa ja valmiuksia toimia vapaaehtoisena yhdistyksen tukihenkilönä sekä opastaa käytäntöihin Surunauhassa.
Tukihenkilökoulutuksen ohjaavat kouluttaja, KM Mari Vallemaa ja Surunauhan työntekijä Viivi Suihkonen. Koulutukseen ovat tervetulleita aiheesta kiinnostuneet ja koulutukseen osallistuminen vielä velvoita tukihenkilönä toimimiseen. Tehtävät suunnitellaan yksilöllisesti ajankäyttöön ja voimavaroihin sopiviksi. Koulutus on osallistujille maksuton, kustannuksista vastaavat STEA (ent. RAY) ja Surunauha ry.

Ohjelma ja aikataulu:

11-13 koulutus
13-14 lounas
14-17 koulutus; sisältää kahvitauon

Hakeminen:

Hae koulutukseen mukaan lomakkeella täältä: https://fi.surveymonkey.com/r/tukihenkilokoulutus2017
Haku päättyy 10.4. tai kun koulutusryhmä on täysi. Haastattelemme kaikki hakijat
puhelimitse. Lisätietoja tarvittaessa: Surunauha ry / 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net

Esite ladattavissa tästä.