Surunauhan ryhmät ja tilaisuudet jatkuvat 15.8. alkaen. Etätukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15). Toimisto on suljettuna lomien vuoksi 20.–24.7.

Haemme verkkoauttamiseen uusia vertaistukijoita

Keskustelualueen moderaattoreiden koulutus 2017

Surunauha ry

Oletko menettänyt läheisesi itsemurhan kautta ja haluaisit antaa vertaistukea toisille saman kokeneille? Tarvitsemme uusia vertaisia keskustelualueelle valvomaan ja moderoimaan keskustelua. Voit hakea koulutukseemme, jos menetyksestäsi on kulunut aikaa vähintään vuosi ja elämäntilanteesi on nyt sellainen, että jaksat tukea muita.

Moderaattorin tehtäviin kuuluu keskustelualueen viestien lukeminen ja tarpeen mukaan reagoiminen. Aikaa tehtävään kuluu noin vartti päivässä. Voit valita vuorolistalta itsellesi sopivat viikot. Toivomme tehtävään sitoutumista puoleksi vuodeksi kerrallaan. Saat koulutuksessa kaikki tarvittavat valmiudet moderaattorin tehtäviin ja työntekijöiltä tukea jatkossakin.

Järjestämme koulutuksia kevään aikana Helsingissä, osallistujille sopivina ajankohtina. Haethan mukaan, niin sovitaan yhdessä aikatauluista. Korvaamme osallistujille syntyneet matkakulut ja tarjoamme lounaan koulutuspäivänä.

Hakeminen:
Hae koulutukseen lomakkeella täältä: https://fi.surveymonkey.com/r/modekoulutus2017
Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin 9.2. alkaen tai noin kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä. Lisätietoja tarvittaessa: Surunauha ry / 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net