Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. (tiedote). Etätukea on kuitenkin saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Mikkelin kriisikeskuksen ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä

Mikkelissä ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille alkaen maaliskuussa 2017. Ryhmässä on tarkoitus tukea osallistujien yksilöllistä selviytymistä menetyksen ja sitä seuranneiden elämänmuutosten jälkeen. Ryhmän periaatteisiin kuuluu luottamuksellisuus, kunnioitus ja hienotunteisuus.

Tarkat päivämäärät ilmoitetaan osallistujille. Lisätiedot:
http://www.mielenterveysseurat.fi/mikkeli/2016/12/30/ryhma-itsemurhan-tehneiden-laheisille-maaliskuussa-2017/