Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle arkisin 9–15 numeroon 0447519916.

Vuoden ensimmäiset vertaistukiryhmien tapaamiset

Avoimet vertaistukiryhmät kokoontuvat tällä viikolla seuraavasti:

Rovaniemi huomenna 3.1.2017 klo 18-20 Lapin ensi- ja turvakoti ry:n tiloissa, osoitteessa Kriisikeskus, Lähteentie 5, B-rappu. Ryhmä on avoin eli siihen voi osallistua anonyymisti ja vaikka vain kerrankin, jos siltä tuntuu. Tilavarausten vuoksi, laitathan kuitenkin tekstiviestin meille viimeistään saman päivän aamuna, että olet tulossa kokoontumiseen, puhelinnumeroon 044 704 6625. Ryhmässä on mahdollista jakaa tuntemuksia ja ajatuksia muiden saman kokeneiden kesken luottamuksellisessa, vertaistuellisessa seurassa. Ohjaajina ryhmässä toimivat Surunauhan koulutetut vertaistukijat Anne ja Minttu.

Lahti ylihuomenna 4.1.2017 klo 18-20 kokoustila Foibessa, Mariankatu 16 B, alakerrassa. Ohjaajina ryhmässä toimivat Surunauhan koulutetut vertaistukijat Päivi Nykänen, Ritva Pääsinniemi ja Mona Sinyan. Lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse: surunauha.lahti(a)gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa!