040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Avoimet vertaistukiryhmät kokoontuvat tällä viikolla seuraavasti:

Rovaniemi huomenna 3.1.2017 klo 18-20 Lapin ensi- ja turvakoti ry:n tiloissa, osoitteessa Kriisikeskus, Lähteentie 5, B-rappu. Ryhmä on avoin eli siihen voi osallistua anonyymisti ja vaikka vain kerrankin, jos siltä tuntuu. Tilavarausten vuoksi, laitathan kuitenkin tekstiviestin meille viimeistään saman päivän aamuna, että olet tulossa kokoontumiseen, puhelinnumeroon 044 704 6625. Ryhmässä on mahdollista jakaa tuntemuksia ja ajatuksia muiden saman kokeneiden kesken luottamuksellisessa, vertaistuellisessa seurassa. Ohjaajina ryhmässä toimivat Surunauhan koulutetut vertaistukijat Anne ja Minttu.

Lahti ylihuomenna 4.1.2017 klo 18-20 kokoustila Foibessa, Mariankatu 16 B, alakerrassa. Ohjaajina ryhmässä toimivat Surunauhan koulutetut vertaistukijat Päivi Nykänen, Ritva Pääsinniemi ja Mona Sinyan. Lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse: surunauha.lahti(a)gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa!

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: