Surunauhan ryhmät ja tilaisuudet jatkuvat 15.8. alkaen. Etätukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15). Toimisto on suljettuna lomien vuoksi 20.–24.7.

Kokemuskouluttajat 2017

Haluaisitko ryhtyä vapaaehtoiseksi kokemuskouluttajaksi? Oletko kiinnostunut tekemään yhteistyötä surevia kohtaavien ammattilaisten kanssa?

Järjestämme kokemuskouluttajien koulutuksen yhteistyössä muiden surujärjestöjen kanssa. Jokaisesta surujärjestöstä (Huoma ry, KÄPY ry, Suomen nuoret lesket ry, Surunauha ry) mahtuu mukaan koulutukseen neljä osallistujaa. Voit hakea koulutukseen, jos olet Surunauha ry:n jäsen, olet menettänyt läheisesi itsemurhan kautta ja menetyksestäsi on aikaa vähintään vuosi. Hakijoita toivotaan eri puolilta Suomea.

Koulutus järjestetään 1.–2.4.2017 Jyväskylässä. Koulutus alkaa lauantaina alustavasti noin klo 10 ja päättyy sunnuntaina noin klo 15. Tarkempi tieto koulutuksen ohjelmasta ja aikataulusta kerrotaan myöhemmin. Koulutus on osallistujille ilmainen sisältäen täysihoidon. Surunauha ry korvaa myös matkakulut. Rahoituksesta vastaavat RAY ja Surunauha ry.

Lue lisää koulutuksesta esitteestä täältä. Esitteessä on linkki hakulomakkeeseen.