Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset on koronavirustilanteen vuoksi toistaiseksi peruttu – lähitapaamisiin siirrytään taas 15.8. alkaen. Etätukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Joulun aikaan vertaistukea

Joulu on monelle läheisensä menettäneelle haikeaa ja raskasta aikaa. Älä jää yksin. Vertaistukipuhelimemme ja verkkokeskustelumme palvelevat myös joulun ja uuden vuoden aikaan.

Surunauhan vertaistukipuhelin: Lähetä meille tekstiviesti ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603, niin vertaistukijamme soittaa sinulle. Halutessasi voit kirjoittaa viestiin toiveen soittoajasta ja vertaistukijan menetystaustasta. Esimerkkiviesti: Tukipuhelu, lapsen menettänyt äiti, arki-iltaisin. Sinulle soitetaan lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan palvelu on maksuton.

Surunauhan keskustelualue: Vertaistuelliseen keskusteluun netissä pääset täältä. Sama keskustelu toimii myös Lohtu-sovelluksella, jonka voit ladata puhelimeesi tai tablettiisi.

Ryhmätoimintamme jatkuu tammikuussa. Kevään vertaistukiryhmiin voit tutustua täältä. Osan tiedoista päivitämme alkuvuodesta. Myös tukihenkilötoiminta jatkuu joulun jälkeen.