Surunauhan ryhmät ja tilaisuudet jatkuvat 15.8. alkaen. Lisäksi tukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Taidehetki läheisensä itsemurhan kautta menettäneille (Helsinki)

Surunauha ry järjestää taidehetken läheisensä itsemurhan kautta menettäneille Helsingissä 30.11.2016 klo 18-20, SOS-kriisikeskuksen tiloissa, Maistraatinportti 4 A.

Ryhmä tarjoaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä rentoutumisen, hiljentymisen ja luovan työskentelyn kautta kuuntelemaan ja kohtaamaan omia sisäisiä tuntemuksiasi. Työskentelymme lähtökohtana on kysymys: ”Mitä minulle kuuluu – juuri nyt?”

Vertaistuen kannattelemana ja kokemuksellisen toiminnan kautta voit saada uutta näkökulmaa ja löytää uusia tapoja työstää suruasi. Ainutkertaisissa kohtaamisissa näkymätön tulee näkyväksi. Kollektiivinen luovuuden ja läsnäolon tila on parhaimmillaan minuutta vahvistava, oivalluksia tuottava kokemus.

Tule rohkeasti mukaan, sellaisena kuin olet. Osallistumisesi ei edellytä sinulta mitään erityistaitoja. Taidehetki on tarkoitettu kaikille läheisensä itsemurhan kautta menettäneille aikuisille ja se on maksuton. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Työpajan ohjaa KM, taidekasvattaja ja ryhmätaideterapeutti Mari Vallemaa.

Ilmoittaudu työpajaan 27.11.2016 mennessä tästä:
https://fi.surveymonkey.com/r/taidehetki2016helsinki

Lataa tulostettava tiedote tästä.