Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset on koronavirustilanteen vuoksi toistaiseksi peruttu – lähitapaamisiin siirrytään taas 15.8. alkaen. Etätukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Annathan palautteesi Lohtu-mobiilisovelluksesta!

Joko sinulla on älypuhelimellasi tai tabletillasi ilmainen Lohtu-mobiilisovellus? Mikäli olet ladannut sovelluksen ja käyttänyt sitä, niin annathan sovelluksesta palautetta oheisella lomakkeella. Lomakkeen täyttäminen vie vain hetkisen! Palautteesi on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta voimme kehittää ja päivittää sovellusta!

Mikäli sinulla ei vielä ole Lohtu-mobiilisovellusta, niin lataathan sovelluksen pian omaksesi. Lisää sovelluksesta ja sen ominaisuuksista voit lukea tästä.