Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).
Surunauha ry suosittelee kasvomaskin käyttöä ryhmissä ja tilaisuuksissa.

Uutta! Kemissä miesten vertaistapaaminen 5.12.2016!

Onko perheenjäsenesi, ystäväsi tai muu läheisesi tehnyt itsemurhan? Tule tapaamaan muita saman kokeneita miehiä Kemissä maanantaina 5.12.2016 klo 18-20 Turvapoijun tiloissa osoitteessa Kaivokatu 5, sisäänkäynti kadun puolelta. Tapaamiseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, tule sellaisena kuin olet. Voit tulla lähiseuduilta ja kauempaakin.

Tarkoitus on tavata kerran ja miettiä samalla, mitä miesporukalla voisi jatkossa mahdollisesti tehdä, esim. ulkoilu, luonto tai muu tekeminen. Tapaamisessa on mukana Kemin vertaistukiryhmän ohjaaja Minttu. Lisätietoja tarvittaessa häneltä, p. 044 515 9247 / kemi.surunauha@gmail.com.