040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Toivoisitko voivasi kokemasi kautta auttaa toisia läheisensä itsemurhan kautta menettäneitä? Nyt siihen olisi kiinnostava mahdollisuus. Toteutamme Surunauha ry:ssä loppuvuodesta 2016 videon, jossa läheisensä itsemurhan kautta menettänyt kertoo oman tarinansa menetyksestään sekä vertaistukikokemuksistaan. Tarinasi tuo toivoa ja tulee auttamaan muita saman kokeneita – julkaisemme videon nettisivuillamme, Facebookissa ja Twitterissä.

Haemme n. 18-25 vuotiasta miestä tai naista, joka haluaa ja uskaltaa jakaa kokemuksensa. Olennaista on, että olet saanut vertaistukea Surunauha ry:n kautta joko vertaistukiryhmässä, puhelimessa tai henkilökohtaisesti tukihenkilöä tavaten niin, että olet kokenut sen merkitykselliseksi avuksi elämässäsi.

Video suunnitellaan kanssasi, eli se mistä videolla kerrot, mietitään kanssasi yhdessä etukäteen. Sinun ei siis tarvitse opetella mitään ulkoa, vaan se mistä kerrot, toteutetaan haastatteluna – saat puhua siitä, mistä tuntuu hyvältä puhua, eli mitään sellaista ei tarvitse kertoa, mikä tuntuu liian hankalalta. Tarkoitus on, että videon tekeminen on myös sinulle voimauttava kokemus. Videon tekijöiden, Annan ja Jussin kanssa on mukava tehdä töitä ja heidän kanssaan voidaan sopia osallistuminen juuri niin kuin itsestä hyvältä tuntuu.

Ota meihin Surunauhan toimistolle yhteyttä 31.10.16 mennessä, niin jutellaan lisää!

Ystävällisin terveisin,

Viivi, Jenna ja Teija Surunauhan toimistolta
p.040 545 8954
vertaistuki@surunauha.net

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: