Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. (tiedote). Etätukea on kuitenkin saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Tutkimuspyyntö: KIRJOITA ITSEMURHASTA JA USKOSTA

Oletko sinä tai joku läheisesi tehnyt tai yrittänyt itsemurhaa? Kerään omaisten ja itsemurhaa yrittäneiden vapaamuotoisia kirjoituksia itsemurhan syistä ja vaikutuksista identiteettiin ja hengellisyyteen, sillä teen aiheesta käytännöllisen teologian pro gradu -tutkielmaa Itä-Suomen yliopistossa. Voit pohtia seuraavia asioita:

Miksi sinä tai läheisesi yritti tai teki itsemurhan? Miten tapahtunut on muuttanut elämääsi, entä uskoasi Jumalaan? Millä tavoin uskonnollinen vakaumuksesi on ollut apu tai haitta selviytymisprosessissasi? Miten asiaan on suhtauduttu uskonnollisessa yhteisössäsi? Mitä ajattelet itsemurhan tehneiden kuolemanjälkeisestä elämästä?

Lähetäthän vastauksesi viimeistään 15.12.2016 mennessä. Voit jättää vastauksesi joko 1) sähköiseen vastauslomakkeeseen osoitteessa tästä 2) sähköpostitse (osoitteeseen: jetabell@student.uef.fi); tai 3) postitse alla olevaan osoitteeseen. Tarkemmat kysymykset ja ohjeet löytyvät sähköisen vastauslomakkeen yhteydestä.

Luottamuksestasi kiittäen,

Jenni Tabell

Itä-Suomen yliopisto

Teologian osasto

PL 111, 80100 JOENSUU