Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. (tiedote). Etätukea on kuitenkin saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Tositarinoihin perustuvaa sarjakuvataidetta mielenterveysaiheista

Sarjakuvataitelija Viivi Rintanen tekee mielenterveysaiheisia sarjakuvia nettiblogissaan. Blogi yhdistää mielenterveystyötä ja sarjakuvataidetta siten, että kuka tahansa voi lähettää Viiville tarinansa sähköpostitse viivirintanen@gmail.com. Yhdessä näiden tarinankertojien kokemusten pohjalta suunnitellaan sarjakuva, jonka Viivi toteuttaa. Viimeisin tarina (osa 1 täällä) on tehty äitinsä menettäneen ja itsemurhaa myös itse pohtivan Eevin kokemusten pohjalta. Käythän tutustumassa ja lähetä halutessasi oma tarinasi Viiville!