Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. (tiedote). Etätukea on kuitenkin saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Lohtu-mobiilisovelluksen Windows-versio on nyt valmis!

Surunauhan Lohtu-mobiilisovelluksen Windows-versio on nyt valmis ladattavaksi Windows storesta. Mikäli sinulla siis on Windows-puhelin -tai tabletti ja luet tätä uutista nyt kyseisellä laitteella, voit kätevästi ladata Lohtu-sovelluksen suoraan tästä.

Lohtu-mobiilisovellus on Surunauha ry:n uusi kännyköille ja tableteille ladattava ilmainen sovellus, jonka avulla on entistä helpompaa tavoittaa ja pitää yhteyttä muihin läheisensä itsemurhalle menettäisiin vertaisiin. Lue lisää sovelluksesta tästä.

Windows-puhelimien ja tablettien lisäksi sovellus on ladattavissa myös Android -ja Apple-laitteille. Tutustu ja lataa pian!