040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Suomen Mielenterveysseura ja Surunauha ry kutsuvat kaikkia osallistumaan lauantaina 10.9.2016 järjestettävään Maailman Itsemurhien ehkäisypäivän pyöräilytapahtumaan teemalla ”Ehkäistään yhdessä itsemurha”. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Itsemurhien ehkäisypäivän tavoitteena on lisätä tietämystä itsemurhista, levittää tietoa ja vähentää itsemurhiin liittyvää leimautumista. Ennen kaikkea päivän tarkoituksena on tuoda esille sanomaa siitä, että itsemurha on estettävissä.

Itsemurhien ehkäisypäivän pyöräkulkue lähtee liikkeelle la 10.9. klo 11.00 Lapinlahden sairaalan pihalta ja palaa takaisin Lapinlahteen noin klo 12, jonka jälkeen tapahtuma jatkuu keskustelulla päivän teemasta sekä musiikilla. Mukana Ylen Sekasin-draamasarjasta tutut näyttelijät Eveliina Hotti, Anssi Niemi ja Anna Böhm. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Outi Ruishalme, outi.ruishalme@mielenterveysseura.fi, 040 542 6164 ja
Reija Narumo, reija.narumo@mielenterveysseura.fi, 040 555 8491.

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: