Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. (tiedote). Etätukea on kuitenkin saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Vertaistukea nuorille, jotka ovat menettäneet sisaruksen

KÄPY Lapsikuolemaperheet ry järjestää elokuussa 2016 vertaistukiryhmän 13-19-vuotiaille nuorille, jotka ovat menettäneet sisaruksen. Menetyksen ajankohdalla ei ole väliä − siitä voi olla kulunut pitkäkin aika. Vertaisryhmässä annetaan mahdollisuus kuoleman ja surun herättämien tunteiden ja ajatusten käsittelyyn. Ryhmän teemoja ovat mm. oman perheen tarina ja perhesuhteet, muistot, tunteet, selviytymiskeinot ja voimavarat. Vertaisryhmässä kokoonpano pysyy samana ryhmäkertojen ajan. Osallistuvien toivotaan sitoutuvan jokaiselle ryhmäkerralle.

Ryhmään otetaan 5-8 osallistujaa, ja se kokoontuu Helsingin seudulla olevassa tilassa seuraavasti:
to 18.8. klo 17-20
la 20.8. klo 10-16
ti 23.8. klo 17-20

Ryhmä on uskonnollisesti ja aatteellisesti sitoutumaton.

Kysele lisätietoja ja ilmoittaudu: Liisa Lindström, p.045-652 4395, tuki@kapy.fi