Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. (tiedote). Etätukea on kuitenkin saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Uusi Lohtu-mobiilisovellus julkaistu

Surunauha ry on kehittänyt uuden ilmaisen Lohtu-mobiilisovelluksen yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun Tietojenkäsittelytieteen nuorten opiskelijoiden kanssa. Sovelluksella voi vaivattomasti pitää yhteyttä muihin itsemurhan tehneiden läheisiin suoraan älypuhelimilla tai tableteilla.

Lohtu-sovelluksessa voit:

  • keskustella nimimerkillä muiden läheisensä itsemurhalle menettäneiden kanssa
  • lähettää muille käyttäjille yksityisviestejä
  • saada helposti tietoa Surunauhan vertaistukimuodoista ympäri Suomea
  • liittyä Surunauhan jäseneksi
  • löytää tietoa ajankohtaisista tapahtumista, tuesta, uutisista
  • ottaa helposti yhteyttä Surunauhan vertaistukijoihin ja työntekijöihin

Lohtu-mobiilisovellus on tällä hetkellä ladattavissa Applen älypuhelimiin ja tabletteihin AppStoresta. Löydät sovelluksen esimerkiksi hakusanalla lohtu. Sovelluksesta on pian tulossa myös Android ja Windows-versiot, joiden julkaisusta tiedotamme nettisivuillamme sekä Facebookissa ja Twitterissä.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja:

Jenna Immonen
Projektityöntekijä, Lohtu-mobiilisovellusprojekti 2016
vertaistuki@surunauha.net
p.040 545 8954 / Surunauhan toimisto