Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. (tiedote). Etätukea on kuitenkin saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Surunauhan keskustelualue uudistuu

Surunauhan keskustelualuetta uudistetaan yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa. Keskustelualueen päivitetään uuteen versioon tiistaina 3.5.2016, jolloin alueella on käyttökatkos klo 17.30 alkaen koko illan. Uuden version pitäisi olla toimintavalmis keskiviikkona 4.5.

Muutos ei vaadi keskustelun käyttäjiltä erityisiä toimenpiteitä. Uusi verkko-osoite on www.surunauha.net/keskustelualue, mutta vanhakin osoite toimii ja sieltä ohjautuu automaattisesti uudelle. Alueen visuaalinen ilme on uudistunut, mutta sisään kirjaudutaan samalla nimimerkillä ja salasanalla kuin ennenkin. Ohjelma todennäköisesti pyytää vaihtamaan salasanan uuteen, mistä tulee ohje kirjautumisvaiheessa.

Toiminnot tulevat olemaan pääasiassa samoja kuin ennenkin. Uutena asiana olemme lisänneet ryhmäviestit, joka mahdollistaa yksityisviestien lähettämisen useammalle käyttäjälle kerrallaan.

Vanhat viestit säilyvät kaikille käyttäjille avoimessa keskustelussa, mutta yksityisviestejä ei voida tietoturvasyistä siirtää. Jos yksityisviesteissä on sinulle merkityksellisiä tekstejä, jotka haluat säilyttää, kopioi viestisi esim. tietokoneellesi talteen.

Teknistä tukea saat meiltä Surunauhasta sähköpostitse tai puhelimitse:
Surunauhan työharjoittelija Toni Maijala: tonimaijala123(a)gmail.com / 044 976 9577 (myös pyhinä)
Surunauhan toimiston työntekijät: toimisto(a)surunauha.net / 040 545 8954 (arkisin virka-aikaan)

Keskustelualueellemme pääset täältä.