Surunauhan ryhmät ja tilaisuudet jatkuvat 15.8. alkaen. Lisäksi tukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Suru pitää otteessaan -kurssi

Suomen Mielenterveysseura järjestää Suru pitää otteessaan -kurssin syksyllä 2016. Kurssi on suunnattu henkilöille, joiden läheinen on kuollut itsemurhan kautta tai joutunut henkirikoksen uhriksi. Tapahtuneesta on kulunut aikaa useampi vuosi, mutta suru tuntuu pitävän otteessaan. Kurssilla ei niinkään enää käsitellä läheisen kuolemaa, vaan etsitään keinoja, joiden avulla surun otetta voidaan hallita. Kurssi järjestetään Sipoossa 1.-4.9.2016. Kurssi järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna ja siitä saatiin erittäin hyvää palautetta. Surunauha ry suosittelee lämpimästi. Lue lisää allaolevasta esitteestä tai Mielenterveysseuran sivuilta.

Suru_pitaa_otteessaan_2016_esite