040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Vertaistukiviikonloppu Vesova 30.9.-2.10.2016 Kangasalla:

Ilmoittautuminen seuraavaan vertaistukiviikonloppuumme on nyt käynnissä. Vesova järjestetään 30.9.-2.10.2016 Tampereen kupeessa Kangasalla, Ilkon kurssikeskuksen viihtyisissä tiloissa hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Jos hakijoita on, järjestämme myös ruotsinkielisen ryhmän. Vi har också en svenskspråkig stödgrupp, kontakta oss och fråga efter svenskspråkigt program.

Vertaistukiviikonloppumme sisältää mm. työskentelyä pienryhmissä, kokemustenvaihtoa ja vapaamuotoista yhdessäoloa sekä ammattilaisen pitämän luennon. Lapsille ja nuorille järjestetään omaa ohjelmaa heidän ikänsä huomioon ottaen ja pienille lapsille on lastenhoitomahdollisuus.

Viikonlopun sisältöä on kehitetty vuosien saatossa osallistujien toiveiden pohjalta. Jokaisesta Vesovasta muokkautuu osallistujiensa näköinen, yhteisöllinen tapahtuma, joka on saamamme palautteen perusteella ollut tärkeä tukimuoto surussa jaksamiseen. Lue lisää…

Suoraan ilmoittautumislomakkeeseen tästä.

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: