Surunauhan ryhmät ja tilaisuudet jatkuvat 15.8. alkaen. Lisäksi tukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Keskustelufoorumimme uudistuu

Tiedote verkkokeskustelumme käyttäjille:

Keskustelufoorumimme uudistuu näillä näkymin maaliskuun aikana. Uuden version on tarkoitus olla modernimpi ja helppokäyttöisempi. Foorumilla nyt olevien vanhojen kirjoitusten pitäisi säilyä yleisissä keskusteluissa (jotka näkyvät kaikille kirjautuneille käyttäjille), mutta vanhoja yksityisviestejä ei valitettavasti saada kopioitua uudelle foorumille. Jos yksityisviesteissä on sinulle merkityksellisiä tekstejä ja haluat säilyttää ne muistona, käy kopioimassa ne vaikkapa omalle koneellesi tai sähköpostiisi ennen helmikuun loppua.

Lisätietoja ja vinkkejä kopioimiseen Surunauhan toimistolta, p. 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net.

Foorumille pääset tästä.