Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. (tiedote). Etätukea on kuitenkin saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Lämmin kiitos tarinansa jakaneille

Lämmin kiitos tarinansa jakaneille

Keräsimme viime syksyn ja nyt alkukevään aikana läheisensä itsemurhalle menettäneiden tarinoita yksilöhaastatteluiden muodossa. Haastatteluita on tehnyt toisen vuoden sosionomiopiskelija Malla Tirkkonen Espoon Laureasta. Yhteydenottoja tuli runsaasti ja haluammekin kiittää lämpimästi kaikkia tarinansa jakaneita. Tällä hetkellä haastateltavia on tarpeeksi, mutta ilmoitamme, jos jatkamme haastatteluja myöhemmin.

Julkaisemme tarinoita nettisivuillamme, tulevassa mobiilisovelluksessamme sekä jäsenlehdessämme tasaisin väliajoin. Nettisivuillamme tarinoita on luettavissa täällä.