Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. (tiedote). Etätukea on kuitenkin saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Itsemurhan kautta lapsensa menettäneiden ryhmä 31.3. alkaen:

Lapsensa menettäneiden vanhempien vertaistukiryhmä

Yhteistyökumppanimme Suomen Mielenterveysseura järjestää vertaistukiryhmän lapsensa itsemurhan kautta menettäneille vanhemmille 31.3.2016 alkaen. Ryhmä kokoontuu torstai-iltaisin klo 17-19 Helsingissä. Ryhmässä on vielä muutama paikka jäljellä, hae rohkeasti mukaan.

Lue ryhmästä lisää Mielenterveysseuran verkkosivuilta täältä tai ota yhteyttä: vastuusuunnittelija Hannele Lehtonen, p. 040 354 8040 tai hannele.lehtonen@mielenterveysseura.fi