Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset on koronavirustilanteen vuoksi toistaiseksi peruttu – lähitapaamisiin siirrytään taas 15.8. alkaen. Etätukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Haemme osa-aikaista projektityöntekijää

Haemme osa-aikaista projektityöntekijää

Surunauha ry on valtakunnallinen vertaistukijärjestö, jonka tavoitteena on tukea läheisen itsemurhan kokeneiden selviytymistä ja lisätä avoimuutta itsemurhista puhuttaessa. Toiminnassamme on mukana 40 vapaaehtoista vertaistukijaa, jäseniä yhdistyksessä on noin 700. Yhdistyksen toimintaa koordinoidaan Helsingin toimistolta, jossa työskentelee kaksi palkattua työntekijää. Toiminnan päärahoittaja on Raha-automaattiyhdistys.

Haemme nyt joukkoomme osa-aikaista projektityöntekijää, joka työskentelee vuoden kestävässä Surunauha mobiiliin –projektissa. Projektin aikana mobiilisovellus otetaan käyttöön, sitä markkinoidaan, kehitetään ja seurataan. Kauden aikana on tarkoitus tavoittaa lisää tukea tarvitsevia, erityisesti nuoria läheisensä menettäneitä. Itse sovellus on jo tehty ja teknistä kehittämistä hoitaa erillinen teknisen alan työharjoittelija. Projektityöntekijän tukena ovat työharjoittelijan lisäksi yhdistyksen työntekijät.

Työ sisältää markkinointikampanjan suunnittelemista, yhteydenpitoa vapaaehtoisiin vertaistukijoihin, sovelluksen kehittämistä sekä yleisiä toimistotehtäviä. Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin oman osaamisen ja kokemuksen mukaan sekä mukavan ja rennon työilmapiirin. Samalla on mahdollisuus tutustua valtakunnalliseen järjestötyöskentelyyn. Työpaikka sijaitsee Helsingissä, mutta toivomme valmiutta matkustaa muutaman kerran kauden aikana myös muille yhdistyksen paikkakunnille.

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa koulutusta, esim. sosiaalialan tai viestinnän/markkinoinnin opintoja
  • ideointikykyä ja innokasta työotetta, joustavuutta
  • it-taitoja, kuten Microsoft Office -ohjelmat, nettisivujen päivittäminen jne.
  • mahdollisesti visuaalista silmää markkinointikampanjaa ajatellen
  • halukkuutta ja valmiuksia työskennellä herkän aihepiirin parissa

Työ sopii esimerkiksi myös opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Työt alkavat 14.3.2016 tai sopimuksen mukaan ja työ on määräaikainen, kesto 11 kk aloitusajankohdasta. Työaika n. 20h/vko. Päivittäinen työaika on sovittavissa ja sijoittuu pääsääntöisesti toimiston aukioloaikoihin arkena. Palkkaus Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukainen, 13 € / h.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV mahdollisimman pian, viimeistään 28.2.2016 sähköpostilla: vertaistuki@surunauha.net.

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Viivi Suihkonen, p. 040 545 8954
15.2., 17.2. ja 23.2. klo 9-17

Työpaikkailmoitus on julkaistu myös Työvoimatoimiston sivuilla osoitteessa www.mol.fi 11.2.2016.