Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset on koronavirustilanteen vuoksi toistaiseksi peruttu – lähitapaamisiin siirrytään taas 15.8. alkaen. Etätukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Tutkimuspyyntö läheisille

Tutkimuspyyntö

Hei, olen Hanna Silander ja opiskelen korumuotoilua Lahden ammattikorkeakoulussa. Teen tutkimusta opinnäytetyötäni varten aiheesta surukoru. Haluan tutkia kuinka surevat ihmiset tunnistavat, kohtaavat ja ilmaisevat tunteitaan. Tutkin voisiko viestivällä surukorulla olla merkitystä surevan arkeen, surun kohtaamiseen ja säätelyyn.

Tutkimuksessani teen henkilökohtaisia haastatteluja, joihin tarvitsen osallistujia. Läheinen ihmisesi voi olla menehtynyt vasta äskettäin tai surutyösi voi olla jo takana päin. Haastattelussa käydään läpi mm. surevan omakohtaisia kokemuksia surutyön vaiheista. Teen haastattelut tammi-helmikuun 2016 aikana. Ota yhteyttä: Hanna Silander / Lahden ammattikorkeakoulu, korumuotoilu / hannasilander.artesaani(a)gmail.com / puh. 040 8604606