Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. (tiedote). Etätukea on kuitenkin saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Surunauhan vertaistukiryhmät 2016

Vertaistukiryhmämme itsemurhan tehneiden läheisille aloittavat kevätkauden tammikuussa. Käy tutustumassa eri paikkakuntiemme ryhmiin täällä.

Ryhmiimme ovat lämpimästi tervetulleita kaikki läheisensä itsemurhalle menettäneet, jotka haluavat jakaa ajatuksia muiden saman kokeneiden kanssa. Ryhmässä on mahdollista puhua vaikeistakin asioista avoimesti ja salailematta. Vertaistukiryhmiämme järjestetään ympäri Suomea. Kaikki ryhmämme ovat maksuttomia eikä osallistuminen edellytä Surunauhan jäsenyyttä. Ryhmään voi osallistua, vaikkei asuisi saman kaupungin tai kunnan alueella.